Museu Municipal d'Almassora

Visita virtual al Museu del Torrelló

Podeu visitar el Museu d'Almassora accedint a les nostres vitrines. Els textos corresponen, en gran part, al catàleg publicat l'any 2002, Excavacions i objectes arqueològics del Torrelló d'Almassora (Castelló). Primer us mostrem tot el contingut de la vitrina i, després, trobeu una imatge de cada peça. Si feu clic sobre la imatge, o baixeu la barra de desplaçament, trobareu una explicació més extensa, juntament amb les dades tècniques. Si feu clic sobre la imatge que les acompanya, veureu la peça amb més qualitat.

Primera planta - Sala 1

La primera planta compta amb una disposició de sis grans vitrines repartides per la sala, una espina central amb rèpliques dels habitatges del Torrelló, amb les seues peces arqueològiques, i una recreació a escala de part de la necròpolis o cementeri.

Vitrina 1

Vitrina 2

Vitrina 3

Vitrina 4

Vitrina 5

Vitrina 6


Segona planta - Sala 2

La sala 2, situada en la segona planta de l’edifici, presenta un altre sistema expositiu, amb l’objectiu de potenciar el discurs partint de la base de mostrar el millor material museogràfic en vitrines individuals, excepte els conjunts molt tancats. També mostra una figuració d’una arqueòloga amb les eines de treball corresponents (quadern de camp, pic, pala, raspall, etc.).

Vitrina 1

Vitrina 2

Vitrina 3

Vitrina 4

Vitrina 5

Vitrina 6

Vitrina 7

Vitrina 8

Vitrina 9

Benafelí


Galeria de peces en 4D

Clic en la imatge